Parasta kouluun: Casio-koululaskimet

Voit tehostaa laskinten käyttöä, helpottaa opetuksen suunnittelua ja tehdä oppitunneista monipuolisia ja mielenkiintoisia CASIOn laskinkohtaisten ohjelmistojen ja esitysten avulla. Näin voit hyödyntää sekä laskinten ominaisuuksia että eri medioita monipuolisesti ja tehokkaasti opetuksessa.

 • Funktiolaskimet

  Funktiolaskimet

  FX-ES Plus -sarjan opiskelijalaskimissa on Natural Display -näyttö, joka näyttää matemaattiset lausekkeet samalla tavalla kuin ne on esitetty oppikirjoissa.

 • Grafiikkalaskimet

  Grafiikkalaskimet

  Graafiset laskimet kykenevät havainnollistamaan tuloksia monipuolisten kaavioiden, taulukoiden ja luetteloiden muodossa. Monet innovatiiviset toiminnot ja selväpiirteinen käyttö tekevät grafiikkalaskimista korvaamattomia apuvälineitä matematiikan opiskelussa.

 • CAS-laskimet

  CAS-laskimet, eli symboliset grafiikkalaskimet

  CAS on lyhenne sanoista Computer-Algebra-System ; tämä viittaa symbolilaskutoimintoihin, jotka on nykyään integroitu joihinkin laskintyyppeihin. CAS-laskimilla voit ratkaista hyvin monenlaisia laskutehtäviä matematiikan eri alueilta, yksinkertaisista laskutoimituksista aina muuttujia, funktioita ja matriiseja sisältäviin symbolisiin lausekkeisiin.

Funktiolaskimet

Grafiikkalaskimet

CAS-grafiikkalaskimet

Ohjelmistot