Julkaisutiedot

  1. Yleistietoa henkilötietojen keräämisestä
    Henkilötietojesi suojaaminen on CASIO Europe GmbH:lle (jatkossa ”CASIO”) erittäin tärkeää. Tietosuojaselosteessa kerrotaan, miten CASIO (jatkossa myös ”me”, ”meidät/meitä” ja ”meidän/Casion”) hyödyntää ja suojaa casio-laskimet.fi (”CASIO-verkkosivuston”) kautta hankkimiaan henkilötietoja.
    Henkilötietoja ovat kaikki tiettyyn henkilöön viittaavat tiedot, kuten puhuttelusana, nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, pankkiyhteystiedot, luottokortin numero, IP-osoite jne. Keräämme ja käsittelemme henkilötietoja vain EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (”GDPR”) ja muiden sovellettavien kansallisten tietosuojamääräysten mukaisesti. Keräämme ja käytämme henkilötietojasi säännönmukaisesti vain silloin, kun sinä olet antanut siihen suostumuksesi tai kun tietojen käsittely on lain mukaan sallittua. Seuraavassa määrittelemme henkilötietojen keräämistä ja käsittelyä koskevat tavat, laajuuden ja tarkoituksen.
    Alla olevassa kerromme lisäksi yksityiskohtaisesti menettelytavoistamme käyttäessämme tarjontamme tai palvelujemme yksittäisissä toimeksiannoissa valtuuttamiamme palveluntarjoajia tai hyödyntäessämme tietojasi mainos- tai analysointitarkoituksiin. Samassa yhteydessä kerromme myös määritellyistä perusteista ja tietojen säilytysajoista. Lisäksi kerromme kaikkeen tietojenkäsittelyyn liittyvistä oikeuksistasi.
    Tämä tietosuojaseloste koskee vain CASIO-verkkosivustoa. Mikäli siirryt sivuillamme olevien linkkien kautta kolmansien osapuolten verkkosivustoille, kehotamme tutustumaan kyseisen sivuston tietojenkäsittelyyn.
  2. Yhteystiedot
    • Vastuullisen (CASIO) nimi ja osoite
      GDPR:n ja EU:n kaikkien muiden sovellettavien tietosuojalainsäädännöllisten määräysten mukaisesti tietosuojalainsäädännöstä vastaava taho on CASIO (”vastuullinen”). Jos sinulla on verkkosivustomme tietosuojaan liittyviä kysymyksiä tai ehdotuksia tai haluat antaa siihen liittyvää palautetta, tavoitat meidät osoitteesta:

      CASIO Europe GmbH
      Casio-Platz 1
      22848 Norderstedt
      Deutschland
      info@casio.de
      Puh. +49 (0)40 528 650
    • Tietosuojavaltuutetun nimi ja osoite
      Kaikki rekisteröidyt voivat milloin tahansa kääntyä kaikenlaisten tietosuojaan liittyvien kysymysten ja ehdotusten suhteen myös suoraan tietosuojavaltuutettumme puoleen. Hänet tavoittaa osoitteesta:

      CASIO Europe GmbH
      Datenschutzbeauftragter
      Casio-Platz 1
      22848 Norderstedt
      Deutschland
      Puhelin: +49 (0)40-528 65-0
      S-posti: dataprotection@casio.de
  3. Selvitykset oikeusperusteista ja tietojen säilytysajoista
    • Henkilötietojen käsittelyä koskevat oikeusperusteet
      Mikäli pyydämme suostumustasi henkilötietojesi käsittelyä varten, henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena sovelletaan GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohtaa.
      Kanssasi solmimamme sopimuksen toteuttamisen kannalta välttämättömien henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena sovelletaan GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan b alakohtaa. Tämä koskee myös sopimusta edeltävää, asiaankuuluvaa käsittelyä.
      Mikäli henkilötietojesi käsittely on meitä koskevan oikeudellisen sitoumuksen täyttämisen kannalta välttämätöntä, oikeusperusteena sovelletaan GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan c alakohtaa. Mikäli sinun tai jonkun toisen luonnollisen henkilön elintärkeitä etuja on loukattu ja henkilötietojen käsittely on siksi välttämätöntä, käsittelyn oikeusperusteena sovelletaan GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan d alakohtaa.
      Mikäli käsittely on yrityksemme tai kolmannen osapuolen oikeutetun edun turvaamisen kannalta välttämätöntä ja mikäli sinun etusi, perusoikeutesi ja -vapautesi eivät syrjäytä yrityksemme oikeutettua etua, käsittelyn oikeusperusteena sovelletaan GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohtaa.
    • Tietojen säilytysaika ja poistaminen
      Keräämiämme, käsittelemiämme ja tallentamiamme henkilötietoja säilytetään tavallisesti vain niin kauan, kuin tallennuksen konkreettinen tarkoitus sitä edellyttää. Jos tallennuksen tarkoitus lakkaa olemasta, tietosi poistetaan tai niiden käsittely estetään.
      Lisäksi Euroopan unionin asetukset, sovellettavat kansalliset lait tai muut määräykset saattavat edellyttää käsittelemiemme tietojen säilyttämistä pidempään. Kun nämä säilytystä koskevat määräajat umpeutuvat, poistamme tietosi tai estämme niiden käsittelyn.
  4. Sinun oikeutesi
    Mikäli käsittelemme henkilötietojasi, olet GDPR:n mukaan ”rekisteröity”. Rekisteröitynä sinulle kuuluvat seuraavat oikeudet CASIOTA kohtaan:
    • Oikeus käsittelyä koskevaan tietoon
      Voit milloin tahansa lain määräysten puitteissa pyytää meiltä tiedon siitä, käsittelemmekö henkilötietojasi. Mikäli näin on, sinulla on oikeus vaatia tietoa tietojenkäsittelyn laajuudesta.
    • Oikaisuoikeus
      Sinulla on oikeus oikaista ja/tai täydentää CASIOLLA olevia tietojasi, mikäli sinua koskevat, käsiteltävät henkilötiedot ovat virheellisiä tai puutteellisia.
    • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
      Mikäli tarvittavat edellytykset ovat olemassa, voit vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista.
    • Poistamisoikeus
      Voit vaatia CASIOTA poistamaan sinua koskevat henkilötiedot välittömästi, mikäli siihen tarvittavat edellytykset ovat olemassa. Oikeutta tietojen poistamiseen ei ole, mikäli niiden käsittely on välttämätöntä.
    • Oikeus saada tietoja
      Mikäli olet vaatinut CASIOTA oikaisemaan, poistamaan tai rajoittamaan tietojesi käsittelyä, CASIO on velvollinen ilmoittamaan tietojen oikaisusta, poistamisesta tai käsittelyn rajoittamisesta kaikille vastaanottajille, joille sinua koskevia henkilötietoja on paljastettu, ellei se osoittaudu mahdottomaksi tai edellytä kohtuutonta vaivannäköä.
    • Siirto-oikeus
      Sinulla on oikeus saada CASION käyttöön luovuttamasi, itseäsi koskevat henkilötiedot jäsennellyssä, tavallisessa ja koneellisesti luettavassa muodossa. Lisäksi sinulla on oikeus välittää nämä tiedot toisen yrityksen käyttöön CASION sitä estämättä, mikäli tarvittavat edellytykset ovat olemassa.
    • Vastustamisoikeus
      Sinulla on omasta erityistilanteestasi johtuvista syistä milloin tahansa oikeus vastustaa GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan e tai f alakohdan perusteella tapahtuvaa, sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä.
      Vastustuksen seurauksena CASIO ei enää käsittele sinua koskevia henkilötietoja, ellei CASIOLLA ole esittää pakottavia perusteltuja syitä käsittelylle, jotka ylittävät sinun etusi, oikeutesi ja vapautesi, tai ellei käsittely palvele oikeudellisten vaateiden toteuttamista, käyttämistä tai puolustusta.
      Mikäli kuulut markkinointimme kohderyhmään, sinulla on milloin tahansa oikeus vastustaa markkinointia ja sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä markkinointitarkoituksessa. Voit ilmoittaa meille vastustuksestasi osoitteeseen:
      CASIO Europe GmbH
      Casio-Platz 1
      22848 Norderstedt
      Deutschland
      S-posti: info@casio.de
    • Tietosuojaoikeudellisen suostumuksen peruuttamisoikeus
      Mikäli olet antanut tietosuojaoikeudellisen suostumuksen, voit milloin tahansa peruuttaa sen. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumukseen perustuvan, ennen sen peruuttamista tapahtuneen käsittelyn lainmukaisuuteen.
    • Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle
      Jos sinua koskevien henkilötietojen käsittelyssä mielestäsi rikotaan GDPR:n määräyksiä, sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle erityisesti siinä jäsenvaltiossa, jossa asuinpaikkasi tai työpaikkasi on tai jossa oletettava rikkominen on tapahtunut. Tämä ei kuitenkaan rajoita muita hallinnollisia tai oikeudellisia oikeussuojakeinoja.
  5. Käynti verkkosivustollamme ja lokitiedostojen luominen
    Aina kun käyt CASIO-verkkosivustolla, järjestelmämme kerää automaattisesti tietoja tietokonejärjestelmästäsi.
    Tässä yhteydessä keräämme seuraavia tietoja:
    • tietoa selaintyypistäsi
    • tietoa käyttöjärjestelmästäsi
    • tietoa internetpalveluntarjoajastasi
    • IP-osoitteesi
    • päivämäärän ja kellonajan käynnistäsi sivustollamme
    • tietoa verkkosivustosta, jolta järjestelmäsi ohjautui sivustollemme
    • tietoa verkkosivustosta, jonka järjestelmäsi avaa verkkosivustomme kautta.
    Mainitut sinusta keräämämme tiedot tallennetaan järjestelmämme lokitiedostoihin. Emme tallenna näitä tietoja muiden henkilötietojen yhteyteen. Tietojen ja lokitiedostojen väliaikaisen tallennuksen oikeusperusteena sovelletaan GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohtaa.
    Meillä on perusteltu syy mainittujen tietojen keräämiselle ja väliaikaiselle tallennukselle, sillä järjestelmän suorittama IP-osoitteen väliaikainen tallennus on välttämätöntä verkkosivuston lähettämiseksi tietokoneellesi. IP-osoitteesi on oltava tallennettuna koko istunnon ajan, jonka aikana liikut verkkosivustollamme.
    Tallennus lokitiedostoihin on tarpeen verkkosivuston toimintakyvyn takaamiseksi. Lisäksi näitä tietoja käytetään verkkosivustomme optimointiin ja tietoteknisten järjestelmiemme turvallisuuden takaamiseen. Lokitiedostoja ei analysoida markkinointitarkoituksiin.
    Kun tietoja ei enää edellytetä tässä mainittuihin tarkoituksiin, ne poistetaan tai niitä muokataan siten, ettei niitä enää voida yhdistää sinuun. Mikäli tietoja tallennetaan lokitiedostoihin, tiedot poistetaan seitsemän vuorokauden kuluttua.
  6. Yhteydenottolomake
    Verkkosivustollamme on yhteydenottolomake, jota voit käyttää sähköiseen yhteydenottoon. Jos käytät tätä yhteydenottomahdollisuutta, kirjautumisnäkymään syöttämäsi tiedot välitetään meille ja tallennetaan. Tämä koskee etenkin seuraavia tietoja:
    • Uudet asiakkaat
      • täydellinen nimesi
      • osoitteesi
      • sähköpostiosoitteesi
    • Tuki-/korjausasiat
      • täydellinen nimesi
      • sähköpostiosoitteesi
      • osoitteesi (mahdollisia palautuslähetyksiä tai laitteiden lähetyksiä varten)
    Käyttäjän annettua suostumuksensa tietojen käsittelyyn, käsittelyn oikeusperusteena sovelletaan GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohtaa ja muussa tapauksessa GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan b tai f alakohtaa. Käsittelemme kirjautumisnäkymän sisältämiä henkilötietoja yksinomaan yhteydenottoon liittyen. Tiedot poistetaan heti kun ne eivät enää ole välttämättömiä vireille panemasi asian tarkoituksen saavuttamiseksi eivätkä lakiin perustuvat arkistointivelvoitteet estä poistamista. Tarkoitus on täytetty, kun kyseinen keskustelu käyttäjän kanssa on päättynyt. Keskustelun katsotaan päättyneen, kun olosuhteista voidaan päätellä, että kyseessä oleva asia on selvitetty perusteellisesti.
    Käyttäjällä on milloin tahansa mahdollisuus peruuttaa suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn tai kieltää tietojen jatkokäsittely. Tällöin keskustelua ei ole mahdollista jatkaa. Tällöin myös kaikki yhteydenoton yhteydessä tallennetut henkilötiedot poistetaan, mikäli lakiin perustuvat säilytysvelvollisuudet eivät sitä estä eikä muutakaan lakiin perustuvaa lupaa tietojenkäsittelylle ole olemassa.

    Ilmoituksen lähettämishetkellä tallennetaan lisäksi seuraavat tiedot:
    • IP-osoitteesi
    • yhteydenottosi päivämäärä ja kellonaika
    Tietoja ei tässä yhteydessä luovuteta kolmansille osapuolille. Tietoja käytetään yksinomaan keskustelun käsittelyyn. Lähetysprosessin aikana käsiteltävien henkilötietojen avulla pyritään estämään yhteydenottolomakkeen väärinkäyttö ja takaamaan tietoteknisten järjestelmiemme turvallisuus. Lähetysprosessin aikana lisäksi keräämämme henkilötiedot poistetaan viimeistään seitsemän vuorokauden määräajan umpeuduttua. Tietojen käsittelyn oikeusperusteena sovelletaan GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohtaa.
  7. Jälleenmyyjähaku
    CASIO-verkkosivustolla käyttäjät voivat etsiä käyttäjää lähinnä sijaitsevia tuotteidemme jälleenmyyjiä. Tätä varten keräämme paikkatietosi, jotka syötät itse tiedoille varattuun lomakkeeseen (a) tai annat valintaruutua napsauttamalla verkkoselaimellesi luvan välittää sijaintitietosi IP-osoitteen välityksellä (b). CASIO näyttää sinulle sopivan jälleenmyyjän tiedot Google Inc.:n (”Google”) Google Maps API -karttapalvelun avulla. Googlen yhteystiedot ovat: Google Dublin, Google Ireland Ltd, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland. Palvelun ansiosta voimme näyttää verkkoselaimessasi interaktiivisia karttoja ja mahdollistamme karttatoimintojen vaivattoman käytön.
    • Tiedonkeruu lomakkeen avulla
      CASIO-verkkosivustolla voit täyttää jälleenmyyjähakua varten lomakkeen, johon voit (halutessasi) antaa seuraavat tiedot:
      • maasi
      • postinumerosi tai kaupunkisi
      • mahdollisen katuosoitteen
      Jälleenmyyjähaku aktivoituu, kun tämän jälkeen napsautat kohtaa ”Etsi jälleenmyyjä”. Näin Google saa tiedon, että olet avannut kyseisen alasivun verkkosivustoltamme. Googlelle välitetään lisäksi seuraavat tiedot:
      • IP-osoitteesi
      • kyselysi päivämäärä ja kellonaika
      • aikavyöhyke-ero Greenwichin keskiaikaan (GMT)
      • pyynnön sisältö (konkreettinen sivu)
      • hakutila/HTTP-tilakoodi
      • siirrettävä tietomäärä
      • verkkosivusto, jolta pyyntö tulee
      • selaintyyppi
      • käyttöjärjestelmäsi ja sen rajapinta
      • kielivalintasi ja selainohjelmiston versio
      Näiden tietojen välittämiseen ei vaikuta se, tarjoaako Google käyttäjälle käyttäjätiliä, jonka kautta käyttäjä voi kirjautua palveluun tai se, puuttuuko käyttäjältä Google-käyttäjätili. Jos olet kirjautunut Google-käyttäjätilin kautta, tietosi kohdistetaan suoraan käyttäjätiliisi. Jos et halua tietojasi yhdistettävän Google-profiiliisi, sinun on kirjauduttava ulos Google-käyttäjätililtäsi ennen kuin siirryt CASIO-verkkosivustolle.
      Voit helposti poistaa Google Maps -palvelun käytöstä ja estää siten tiedonsiirron Googlelle: Poista JavaScript selaimestasi. Huomaathan kuitenkin, ettet tällöin voi hyödyntää karttanäkymää.
      Google käsittelee henkilötietojasi myös Yhdysvalloissa ja soveltaa tätä varten Privacy Shield -järjestelyä: https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.
      Google Maps API -palvelun käytön lainmukaisuuden perusteena ovat GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohta b ja f, sillä tiedot ovat välttämättömiä vireillä olevan sopimuksen täytäntöön panemiseksi ja CASIOLLA on perusteltu syy tietojen käsittelyyn. Käytämme Google Maps API -karttapalvelua voidaksemme tarjota karttatoiminnon käyttöösi, jotta sinä löytäisit mahdollisimman nopeasti sopivan jälleenmyyjän. Tietojasi käsitellään myös Google Analytics -ohjelmalla, joten CASIO käyttää tietojasi lopulta myös verkkosivuston käyttäjien toiminnan analysointiin.
      Google säilyttää tietojasi tavallisesti 26 kuukautta. Sen jälkeen tietosi poistetaan.
      Lisätietoja Googlen tiedonkeruun tarkoituksesta ja laajuudesta sekä tietojen käsittelystä löydät Googlen tietosuojaselosteesta. Sieltä löydät myös lisätietoja edellä mainittuun liittyvistä oikeuksistasi ja yksityisyytesi suojaamiseen liittyvistä asetusmahdollisuuksista: http://www.google.de/intl/de/policies/privacy.
    • Tiedonkeruu verkkoselaimesi paikkatietokyselyn avulla
      CASIO käyttää osittain verkkosivustoja, jotka mahdollistavat paikkakuntakohtaisen verkkoselaamisen. Verkkoselaimesi saattaa siis kysyä, saako CASIO-verkkosivusto hakea sijaintitietosi, ennen kuin olet syöttänyt tietoja omatoimisesti. Sen jälkeen kun annat verkkoselaimellesi luvan tätä verkkosivustoa varten napsauttamalla hyväksymiskohtaa, selain lähettää tiedot (pituus- ja leveysasteet) Googlen sijaintipalveluun summittaisen sijaintisi määrittämiseksi. Selain antaa nämä tiedot pyynnön esittäneen CASIO-verkkosivuston käyttöön, jotta CASIO voi osoittaa sinulle sopivimman jälleenmyyjän.
      Googlen suorittamaan tietojenkäsittelyyn liittyen viitataan tämän tietosuojaselosteen kohdan Jälleenmyyjähaku edeltävään alakohtaan Tiedonkeruu lomakkeen avulla.
      Tässä tapauksessa käsittelyn oikeusperusteena sovelletaan GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan a, b ja f alakohtia.
  8. Evästeiden käyttö
    Edellä mainittujen tietojen lisäksi CASIO-verkkosivustolla käytetään erilaisia tietokoneellesi tallennettavia evästeitä.
    Evästeet ovat lyhyitä tekstitiedostoja, jotka voidaan tallentaa tietokoneellesi tai mobiilipäätelaitteillesi käydessäsi CASIO-verkkosivustolla. Asettamalla evästeitä saamme erilaisia tietoja.
    Kaikki asettamiamme evästeitä koskevat tiedot löytyvät evästekäytännöstämme.
  9. Uutiskirje
    Voit tilata maksuttoman uutiskirjeen CASIO-verkkosivustolta. Uutiskirjeen tilauksen yhteydessä kirjautumisnäkymään syöttämäsi tiedot välitetään Casiolle. Niitä ovat tavallisesti:
    • sähköpostiosoitteesi
    • nimesi
    • alkuperämaasi
    Tarvitsemme sähköpostiosoitettasi voidaksemme lähettää sinulle uutiskirjeen. Kaikki muut tiedot ovat vapaaehtoisia.
    Uutiskirjeen tilauksessa käytämme ns. double opt-in -periaatetta. Se tarkoittaa, että saat meiltä tilauksesi jälkeen sähköpostiviestin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, jossa pyydämme sinua vahvistamaan pyyntösi vastaanottaa uutiskirjeemme. Jos et vahvista tilaustasi 24 tunnin kuluessa, estämme tietojesi käsittelyn ja poistamme tietosi automaattisesti yhden kuukauden kuluttua. Tämän lisäksi tallennamme tilauksesi ja vahvistuksesi yhteydessä käytetyt IP-osoitteet ja näiden toimintojen ajankohdat. Tämän menettelyn tavoitteena on voida todentaa tilauksesi ja selvittää mahdollinen henkilötietojesi väärinkäyttö.
    Vahvistuksesi jälkeen tallennamme sähköpostiosoitteesi ja muut antamasi tiedot uutiskirjeen lähettämistä varten. Oikeusperusteena sovelletaan GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan a alakohtaa. Poistamme tietosi sen jälkeen, kun olet itse päättänyt uutiskirjeen tilauksen tai kun tilauksesi päätetään.
    Voit milloin tahansa irtisanoa uutiskirjeen tilauksen peruuttamalla suostumuksesi. Jokaisessa sinulle lähetettävässä uutiskirjeessä on linkki, jota napsauttamalla voit automaattisesti peruuttaa uutiskirjeen tilauksen. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen newsletter@casio.de tai viestin tämän tietosuojaselosteen alussa mainitulle vastaavalle taholle.
  10. Tietojen julkistaminen kolmansille osapuolille
    • Periaatteet
      Luovutamme henkilökohtaisia tietojasi palveluntarjoajille, liikekumppaneille, sidosyrityksille ja muille kolmansille osapuolille tavallisesti vain voimassa olevien tietosuojalakien puitteissa.
      Saatamme julkistaa henkilötietoja valtuuttamillemme palveluntarjoajille ja velvoittaa heitä suorittamaan palveluja puolestamme (toimeksiannon käsittely). Nämä palveluntarjoajat voivat olla CASION sidosyrityksiä tai ulkoisia palveluntarjoajia. Tällöin noudatamme sovellettavia, tiukkoja kansallisia ja eurooppalaisia tietosuojamääräyksiä. Palveluntarjoajien on noudatettava ohjeitamme. Henkilötietojen käsittelyn suhteen heitä koskevat tiukat sopimuksen sisältämät rajoitukset. Niiden mukaan tietojen käsittely on sallittua vain, mikäli se on nimissämme tarjottavien palvelujen täytäntöönpanon tai oikeudellisten vaatimusten noudattamisen kannalta välttämätöntä. Määrittelemme tarkasti etukäteen, mitkä ovat palveluntarjoajiemme oikeudet ja velvollisuudet henkilötietojen käsittelyn suhteen.
      Saatamme julkistaa henkilötietoja kolmansille osapuolille, jos meidän on lain tai oikeudenkäyntimenettelyn perusteella näin toimittava, tai toimittaaksemme ja hallitaksemme tuotteitamme ja palvelujamme. Saatamme myös olla velvoitettuja antamaan tietoja lainvalvontaviranomaiselle tai muulle viranomaistaholle. Jos tietojen välittäminen on yhteistyön ja siten CASION sinulle tarjoamien palvelujen saatavuuden kannalta välttämätöntä tai jos sinä annat suostumuksesi, me olemme vastaavasti oikeutettuja luovuttamaan tietoja. Odotettavissa olevien verotarkastusten yhteydessä tietojen julkistamista ei tavallisesti voida välttää.
    • Verkkoisännöinti
      Verkkosivustoamme ja siten myös sinun käyttäjätiliäsi isännöi ulkoinen palveluntarjoaja. Lisätietoja palveluntarjoajastamme löydät osoitteesta: https://www.casio-europe.com/euro/provider/
      Palveluntarjoajamme saa käsitellä tietojasi vain antamiemme ohjeiden mukaisesti (toimeksiannon käsittely). Myös palveluntarjoajamme soveltaa tiukkoja teknisiä toimenpiteitä suojatakseen sinun henkilötietojasi. Sopimuskumppanimme ei välitä henkilötietojasi kolmansille osapuolille, ellei tietojen luovuttaminen ole sovittujen palvelujen toimeenpanon kannalta välttämätöntä tai ellei palveluntarjoajamme joudu luovuttamaan tietoja lain noudattamiseksi tai hallinto- tai sääntelyviranomaisen voimassa olevan ja velvoittavan määräyksen vuoksi. Tällöin välitetään vain välttämättä tarvittava vähimmäismäärä tietoja. Palveluntarjoajamme tallentaa kaikki tiedot yksinomaan Saksassa sijaitseville palvelimille.
      Palveluntarjoajamme on noudatettava ohjeitamme. Henkilötietojen käsittelyn suhteen palveluntarjoajaamme koskevat tiukat sopimuksen sisältämät rajoitukset. Tämän mukaisesti käsittely on sallittua vain, mikäli se on nimissämme tarjottavien palvelujen täytäntöönpanon tai oikeudellisten vaatimusten noudattamisen kannalta tarpeen. Määrittelemme tarkasti etukäteen, mitkä ovat palveluntarjoajamme oikeudet ja velvollisuudet henkilötietojen käsittelyn suhteen.
      Tietojesi käsittelyn oikeusperusteena sovelletaan GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohtaa. Tietojenkäsittelyn tarkoituksena on, että palveluntarjoajamme tarjoaa meille mahdollisuuden käyttää palvelimiaan. Palveluntarjoajamme säilyttää tietojasi vain niin kauan, kuin ne ovat välttämättömiä edellä mainitun tarkoituksen saavuttamiseksi.
    • Tietokannan ylläpito
      Teemme yhteistyötä ulkoisten palveluntarjoajien kanssa sovelluskehityksessä ja tietokannan ylläpidossa. Lisätietoja palveluntarjoajastamme löydät osoitteesta: https://www.casio-europe.com/euro/provider/
      Palveluntarjoajamme saavat käsitellä tietoja vain antamiemme ohjeiden mukaisesti (toimeksiannon käsittely). Myös palveluntarjoajamme soveltavat tiukkoja teknisiä toimenpiteitä suojatakseen sinun henkilötietojasi. Palveluntarjoajamme eivät välitä henkilötietojasi kolmansille osapuolille, ellei tietojen luovuttaminen ole sovitun palvelun toimeenpanon kannalta välttämätöntä tai elleivät palveluntarjoajamme joudu luovuttamaan tietoja lain noudattamiseksi tai hallinto- tai sääntelyviranomaisen voimassa olevan ja velvoittavan määräyksen vuoksi. Tällöin välitetään vain välttämättä tarvittava vähimmäismäärä tietoja.
      Palveluntarjoajiemme on noudatettava ohjeitamme. Henkilötietojen käsittelyn suhteen palveluntarjoajiamme koskevat tiukat sopimuksen sisältämät rajoitukset. Tämän mukaisesti käsittely on sallittua vain, mikäli se on nimissämme tarjottavien palvelujen täytäntöönpanon tai oikeudellisten vaatimusten noudattamisen kannalta tarpeen. Määrittelemme tarkasti etukäteen, mitkä ovat palveluntarjoajiemme oikeudet ja velvollisuudet henkilötietojen käsittelyn suhteen.
      Tietojesi käsittelyn oikeusperusteena sovelletaan GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohtaa. Tietojenkäsittelyn tarkoituksena on, että palveluntarjoajamme ylläpitävät tietokantojamme puolestamme. Palveluntarjoajamme säilyttävät tietojasi niin kauan, kuin ne ovat välttämättömiä tarkoituksen saavuttamiseksi.
  11. Tietoturvastandardit
    CASIO on toteuttanut asianmukaisten fyysisten, teknisten ja hallinnollisten tietoturvastandardien vaatimukset suojatakseen henkilötietoja katoamista, väärinkäyttöä, muuttamista tai hävittämistä vastaan. Palveluntarjoajamme ovat sopimuksen mukaan velvollisia säilyttämään henkilötietojen luottamuksellisuuden. He eivät myöskään saa käyttää tietoja tarkoituksiin, joita me emme ole hyväksyneet.
  12. Tätä selostetta koskevat muutokset
    Saatamme aika ajoin päivittää tätä tietosuojaselostetta. Tämän vuoksi suosittelemme lukemaan tämän tietosuojaselosteen säännöllisin väliajoin, jotta tunnet soveltamamme tietosuojakäytännöt. Tätä tietosuojaselostetta on viimeksi päivitetty 14.05.2018.