Opettajan tietopalvelu

CASIO ilmoittaa opettajille tämän sivun kautta yksityiskohtaisemmin viimeisimmistä tuoteuutisista ja erikoistarjouksista. Myös esimerkiksi tiedot tapahtumista tai muuttuneista asetuksista löytyvät täältä.


Säännöllisten postitusten kautta opettajat saavat mielekästä työmateriaalia. CASIO tarjoaa myös esimerkkejä ja antaa vinkkejä oppituntien pitämiseen ja erilaisia laaja-alaisia aiheita tutkimustehtäviin.

 • Postitse

  Postitse

  Postitse saat säännöllisiä päivityksiä Casio foorumista ja opettajille suunnatuista tapahtumista ja messuista, joissa olemme mukana. Voit myös päivittää tietosi pääsykoevaatimuksien ja –laskinohjeiden osalta erilaisiin jatko-oppipaikkoihin.

 • Virallinen työsähköposti

  Virallinen työsähköposti

  Sähköpostilla saat esim. säännöllisesti uusimmat ylioppilastehtävien ratkaisut, ehdotuksia CASIOn tuotteiden opetuskäytöstä ja tietoa reaalielämän ongelmien ratkomisesta matematiikan opetuksessa.

 • Puhelimitse

  Puhelimitse

  Mielipiteesi on tärkeä! Jos haluat, voit myös soittaa meille ja kysyä neuvoja puhelimitse. Voit myös toivoa meidän ottavan sinuun yhteyttä puhelimitse.

Täältä löydät laskinten mallikohtaista aineistoa, harjoitusvihkoja, vihjeitä ja vinkkejä, tehtäviä ratkaisuineen, kopioitavaa materiaalia ja paljon muuta apua kiinnostavaan opetukseen.


Rekisteröidy