Funktiolaskimet

 • fx991cw FX-991CW Uutta

  ClassWiz fx-991CW on funktiolaskinten tehokkain malli ja sen korkearesoluutioinen neljän harmaasävyn näyttö ja yksinkertainen kuvakepohjainen valikko tekevät vaikutuksen. Taulukkolaskennan, jakaumien ja todennäköisyyssimuloinnin Math Box lisäksi laskimessa on ratkaisin yhtälöille ja epäyhtälöille. ClassWiz fx-991CW laskee myös numeeriset integraalit, derivaatat ja matriisit.

  Yksityiskohtaiset tiedot
 • fx85cw FX-85CW Uutta

  ClassWiz fx-85CW laskimessa on yli 290 toimintoa ja neljästä harmaasävystä koostuva näyttö, kuvakepohjainen valikko ja innovatiivisia toimintoja, kuten todennäköisyyssimulaattori Math Box ja QR-kooditoiminto. Virtalähteenä on paristovarmennettu aurinkokenno.

  Yksityiskohtaiset tiedot
 • fx82cw FX-82CW Uutta

  ClassWiz fx-82CW laskimessa on yli 290 toimintoa ja neljästä harmaasävystä koostuva näyttö, kuvakepohjainen valikko ja innovatiivisia toimintoja, kuten todennäköisyyssimulaattori Math Box ja QR-kooditoiminto. Lisäksi toimintaa on yksinkertaistettu merkittävästi.

  Yksityiskohtaiset tiedot
 • fx991ex FX-991EX

  ClassWiz sarjan huipputuotteessa on korkean resoluution LCD-näyttö, 552 toimintoa, helppokäyttöinen sovellus taulukkolaskentaan ja uusi QR-koodiin perustuva toiminto. Natural Textbook Display näyttää matemaattiset lausekkeet, kuten juuret ja murtoluvut, oppikirjamaisesti. Tämä lisää matematiikan ymmärrystä, koska tulokset on helpompi ymmärtää.

  Yksityiskohtaiset tiedot
 • fx85ex FX-85EX

  ClassWiz sarjan laskin, jossa on korkean resoluution LCD-näyttö, 274 toimintoa ja ikonipohjainen valikkorakenne. Tarvittava virta saadaan aurinkokennosta ja sitä turvaavasta varmistusparistosta.

  Yksityiskohtaiset tiedot
 • fx82ex FX-82EX

  ClassWiz sarjan laskimissa on uusi korkean resoluution näyttö, jossa on 192x63 pikseliä. Resoluutio on neljä kertaa korkeampi kuin tutuissa FX-ES Plus sarjan laskimissa. Lisäksi ClassWiz sarjan malleissa on uusi nopeampi prosessori ja kaksinkertainen määrä muistia.

  Yksityiskohtaiset tiedot
 • sl450s SL-450S

  Kova liukukotelo. Valokenno / paristovarmistus, mm. lääketieteellisen pääsykoelaskin

  Yksityiskohtaiset tiedot
 • lc401lv Petit-FX LC-401 LV

  Laskimessa on suuri 8 numeron näyttö mm. lääketieteellisen pääsykoelaskin

  Yksityiskohtaiset tiedot
 • sl310uc SL-310UC

  Kestävä ja selkeänäyttöinen peruslaskin aurinkokennolla.

  Yksityiskohtaiset tiedot

Funktiolaskimet

Grafiikkalaskimet

CAS-grafiikkalaskimet

Ohjelmistot