Funktiolaskimet

 • fx991ex FX-991EX Uutta

  ClassWiz sarjan huipputuotteessa on korkean resoluution LCD-näyttö, 552 toimintoa, helppokäyttöinen sovellus taulukkolaskentaan ja uusi QR-koodiin perustuva toiminto. Natural Textbook Display näyttää matemaattiset lausekkeet, kuten juuret ja murtoluvut, oppikirjamaisesti. Tämä lisää matematiikan ymmärrystä, koska tulokset on helpompi ymmärtää.

  Yksityiskohtaiset tiedot
 • fx85ex FX-85EX Uutta

  ClassWiz sarjan laskin, jossa on korkean resoluution LCD-näyttö, 274 toimintoa ja ikonipohjainen valikkorakenne. Tarvittava virta saadaan aurinkokennosta ja sitä turvaavasta varmistusparistosta.

  Yksityiskohtaiset tiedot
 • fx82ex FX-82EX Uutta

  ClassWiz sarjan laskimissa on uusi korkean resoluution näyttö, jossa on 192x63 pikseliä. Resoluutio on neljä kertaa korkeampi kuin tutuissa FX-ES Plus sarjan laskimissa. Lisäksi ClassWiz sarjan malleissa on uusi nopeampi prosessori ja kaksinkertainen määrä muistia.

  Yksityiskohtaiset tiedot
 • fx991esplus FX-991ES Plus

  Ylivertainen suorituskyky: Uusi FX-991ES Plus funktiolaskin näyttää matemaattiset toiminnot poikkeuksellisen selvällä ja helppolukuisella Natural Textbook Display näytöllä. Tarvittavan virran laskin saa aurinkokennosta ja toiminnan turvaa varmuusparisto.

  Yksityiskohtaiset tiedot
 • fx85esplus FX-85ES Plus

  Kokonaiskuva: Uudessa FX-85ES Plus funktiolaskimessa Natural Textbook Display näytöllä monimutkaisetkin laskut näyttävät selvältä. Tarvittavan virran laskin saa aurinkokennosta ja toiminnan turvaa varmuusparisto.

  Yksityiskohtaiset tiedot
 • fx82esplus FX-82ES Plus

  Älykäs ratkaisu: FX-82ES Plus funktiolaskimen Natural Textbook Display näyttömuoto ja pistematriisinäyttö takaavat laskujen paremman ymmärryksen luokkahuoneissa.

  Yksityiskohtaiset tiedot
 • sl450s SL-450S

  Kova liukukotelo. Valokenno / paristovarmistus, mm. lääketieteellisen pääsykoelaskin

  Yksityiskohtaiset tiedot
 • lc401lv Petit-FX LC-401 LV

  Laskimessa on suuri 8 numeron näyttö mm. lääketieteellisen pääsykoelaskin

  Yksityiskohtaiset tiedot
 • sl300nc SL-300NC

  Neljässä eri värissä saatava laskin esimerkiksi alakouluihin.

  Yksityiskohtaiset tiedot

Funktiolaskimet

Grafiikkalaskimet

CAS-grafiikkalaskimet

Ohjelmistot ja esityslaitteet