Julkaisutiedot

Tietosuojaperiaatteemme

Tietosuojailmoitus

1. Henkilötietojen käsittely
Verkkotilan tarjoaja, ei sisällä mitään henkilökohtaisia käyttäjätietoja. Tilastollisia käyttötietoja ovat esimerkiksi useimmin käytetyt sivustot sekä edellinen sivu, jolta sivustoon on tultu (esim. hakukoneen kautta).

CASIO käyttää pikseleitä ja läpinäkyviä GIF-tiedostoja verkkomainonnan tukena. Näiden tiedostojen avulla CASIO voi seurata, minkä mainosten kautta tietyille Internet-sivuille siirrytään. Tällä tavalla tuotetuista ja käytettävistä tiedoista ei voi tunnistaa yksittäisiä henkilöitä – ne eivät sisällä mitään tietoja nimistä, sähköpostiosoitteista, kotiosoitteista tai puhelinnumeroista.

Nämä tilastotiedot eivät liity yksittäisiin henkilöihin, ja ne käsitellään täysin nimettömästi. On kuitenkin syytä huomata, että kaikki Internetin käyttäjät jättävät jälkiä vieraillessaan sivustoissa ja että näitä jälkiä voidaan myöhemmin käyttää tunnistamistarkoituksessa esimerkiksi IP-osoitteen avulla.

Mitään muita henkilötietoja ei tallenneta ilman lupaasi. Sinä itse päätät, haluatko paljastaa henkilötietojasi CASIOlle esimerkiksi kyselyssä tai osallistuessasi kilpailuun. Kaikkia tällä tavalla kerättäviä tietoja käsitellään täysin luottamuksellisesti, eikä niitä paljasteta millekään ulkopuoliselle taholle ilman lupaa. Tiedot säilytetään vain sen aikaa, kun niitä käytetään tiettyjen palvelujen toimittamiseen, minkä jälkeen ne poistetaan kokonaan. Näitä tietoja ei anneta ulkopuolisille tahoille mainostarkoituksia varten, ellet ole erikseen antanut siihen lupaa. Voit perua antamasi luvan tai antaa luvan sähköisesti milloin tahansa, kunhan kyse on puoleltasi selkeästä ja tietoisesta toimesta. Kirjaamme suostumuksesi, ja voit katsoa tämän suostumuksen sisällön milloin tahansa.

Kaikki tuotteen rekisteröinnin yhteydessä annetut tiedot arvioidaan nimettömästi, sillä ne liittyvät ainoastaan tuotteiden ja niiden ominaisuuksien parantamiseen.

Yrityksen työntekijöitä koskevia henkilötietoja julkistetaan ainoastaan asianomaisten erillisellä luvalla.

2. Evästeet
Jotkin CASIOn toimittamat verkkopalvelut mittaavat kävijämäärää evästeiden avulla.

Eväste on pieni tiedosto, joka tallentuu käyttäjän kiintolevylle. Se tallentaa tietoja vierailusta tietyssä sivustossa toistuvien vierailujen tunnistamiseksi. Ainoastaan evästeen luonut sivusto pystyy lukemaan nämä tiedot. Osoitteessa www.casio-europe.com tämä käsittää myös CASIO Europe GmbH:n. Käyttäjän henkilötietoja ei tallenneta.

Voit määrittää selaimen asetukset niin, että evästeitä ei hyväksytä. Tämä kuitenkin vaikuttaa tekniseen ohjelmointiin ja voi tarkoittaa, ettet pysty käyttämään tiettyjä CASIOn toimittamien Internet-sivustojen tarjouksia ja verkkopalveluja. Voit myös itse poistaa evästeitä milloin tahansa noudattamalla selainohjelmiston ohjeita.

Henkilötietoja kerätään myös esimerkiksi käyttäjien osallistuessa kilpailuihin ja tehdessä tilauksia. CASIO Europe GmbH käsittelee myös näitä tietoja tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tietoja käsitellään ainoastaan mainostarkoituksessa lainsäädännön mukaisesti. Tarkat tiedot ovat nähtävissä kunkin kilpailuosallistumisen tai oston ehdoissa.

3. Google Analytics
Tämä sivusto hyödyntää Google, Inc:n (”Google”) tarjoamaa Google Analytics -verkkoanalyysipalvelua. Google Analytics hyödyntää evästeitä, jotka ovat käyttäjän tietokoneeseen tallentuvia tekstitiedostoja. Niiden avulla sivusto voi analysoida sitä, miten kävijät käyttävät sivustoa. Google siirtää ja tallentaa evästeen luomat tiedot sivuston käytöstä (kuten käyttäjän IP-osoitteen) Yhdysvalloissa sijaitseviin palvelimiin. Näiden tietojen avulla Google arvioi sitä, miten käyttäjät käyttävät sivustoa, kerää raportteja sivustojen liikenteestä sivustojen ylläpitäjille ja tarjoaa muita palveluja, jotka liittyvät sivustojen liikenteeseen ja Internetin käyttöön. Google voi lisäksi siirtää näitä tietoja ulkopuolisille tahoille, mikäli laki niin edellyttää tai jos kyseiset ulkopuoliset tahot käsittelevät tietoja Googlen puolesta. Google ei yhdistä käyttäjän IP-osoitetta mihinkään muihin Googlen säilyttämiin tietoihin. Voit estää evästeiden käytön valitsemalla selaimesta oikeat asetukset. Huomaa kuitenkin, että tämän jälkeen et välttämättä pysty käyttämään kaikkia tämän sivuston toimintoja. Käyttämällä tätä sivustoa suostut siihen, että Google käsittelee sinua koskevia tietoja edellä esitetyllä tavalla ja edellä esitettyihin tarkoituksiin.

Tämä sivusto käyttää Google Analyticsin demografiaraportteja, jotka perustuvat Googlen kohdennetun mainonnan tietoihin sekä kolmannen osapuolen käyttäjätietoihin (kuten ikään, sukupuoleen ja mielenkiinnon kohteisiin). Näiden tietojen perusteella ei voi tunnistaa yksittäisiä henkilöitä, ja niiden keräämisen voi estää milloin tahansa mainonta-asetuksissa.

4. Paljastamisoikeus
Tällä hetkellä voimassa olevan lain mukaisesti CASIO antaa sinulle pyytäessäsi kirjallisen ja maksuttoman ilmoituksen siitä, onko meillä tallennettuna mitään sinua koskevia henkilötietoja ja mistä nämä tiedot koostuvat.